Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mechelse Accessoires: AWARDT

Door Koen op 19.08.2013

Het accessoirelabel AWARDT, van Belgische bodem, stelt zijn najaarscollectie voor. De designers, Wies en Els, laten zich door de gekste dingen inspireren. Zo zijn er de 'karakollen' en de 'Mechelaars', 2 fun crazy ladies dus. Cool fact: AWARDT kreeg onlangs zijn 'handmade in Belgium'-label van Unizo. Mechelen, 'hun' stad, speelt een hoofdrol. Zadeltassen kregen het stadszegel van Mechelen ingedrukt en Roos Van Acker is alvast fan!


1. € 315,- en € 330,-
2. € 485,- 

Het karakol-leder was de aanleiding van de collectie. Mooi glanzend lakleder waaruit de karakolletjes werden gestanst. Final result: fijne stukjes leder die eruit springen en bewegen terwijl je het draagt. How cool is that?! Dat playful effect zie je ook terug bij de kalfslederen tassen met ingedrukt bobbelreliëf. De lijn doet de naam van het merk alle eer aan, a wart is het Engelse woord voor een wrat of een textuurtje in een glad oppervlak


1. € 240,-
2. € 240,-

De basisvorm van de karakol werd ook gebruikt voor de hoedencollectie, want als je de vorm oprolt geeft het roosjes als resultaat. Deze zijn met enkelen aangebracht op wool hats of met gevoel voor drama gestapeld tot een exuberant avondhoedje. 


1. € 270,-
2. € 485,- en € 385,-

Daarnaast is er ook soepel cowbelly leder terug te vinden, zowel in de vorm van zadeltassen als in brede, elegante riemen. Colours of choice zijn aubergine, cognac, mosterdgeel, rood en natural black, aangevuld met brons. Classy met een twist!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded