Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lady Derringer: Collector’s items!

Door Tiany op 19.08.2013

Lady Derringer is eigenlijk de naam van een damespistool met parelmoeren handvat. Het is stoer en gewaagd, maar ook vrouwelijk en stijvol, all in 1. Nederlandse filmmaker en ontwerper Romy Heezen lanceerde haar gelijknamige brand met een ophefmakende guerilla modeshow tijdens New York Fashion Week. 

De 1ste collectie van het gloednieuwe merk bestaat uit 6 T-shirts en sweaters die allen voorzien zijn van expressieve prints, daring quotes en opengewerkte rugdetails. De inspiratie daarvoor werd gehaald uit de Amerikaanse popcultuur, met rock & roll invloeden en vintage looks als eyecatchers. Totally urban chic dus.

Het brand werd geboren uit de need om authentiek en onderscheidend te zijn. De T-shirts zijn dan ook limited editions van 500 stuks en hebben elk een handgeschreven editienummer in het neklabel. De kledij past bij elke outfit van 'het meisje met een cocktail in haar hand en confetti in haar haren'.

Ook hebberig geworden? De collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten in New York, St. Barths, Londen, Amsterdam en bij fashionstore 14 Hopland in Antwerpen of je kan ze ook gewoon online shoppen!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded