Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gerard Darel: Divine!

Door Koen op 18.08.2013

Purse alert! Fans van Gerard Darel kunnen maar beter wat centjes overhouden tegen het einde van de maand, want dan ligt de nieuwste handtas van het Franse merk in de boetieks. Divine is een tas geïnspireerd op de creatieve leiding van de herst-/wintercollectie van Gerard Darel. 

Het is een handtas geworden met een gestructureerde lijn die mannelijke en vrouwelijke wegen door elkaar haalt. De elegantie zit in de details. Graag een Gerard Darel in glad vaarsleder of toch liever kalfsleder met croco look? The choice is yours!

Gerard Darel koppelt elegantie aan functionaliteit met deze handtas. Want naast de luxueuze afwerking wordt deze Divine ook gekenmerkt door het gulle volume! De tas is namelijk ontworpen om de 1000 levens van de Parisienne op te kunnen bergen. 

Die Parisienne on-the-go wordt in de campgane vertolkt door supermodel en actrice Laetitia Casta.

Beide activiteiten kan ze in deze campagne voor Gerard Darel combineren, want naast de collectie showen, is ze ook te zien in de kortfilm 'Divine!'. 

Apollo Thomas, een jonge videokunstenaar, werd door Casta zelf gekozen als regisseur van de filmische wandeling door Parijs. Het Franse merk heeft met het rebelse sexappeal van Casta de revolutie ingezet naar meer glamour en moderniteitWe like!

We kunnen niet wachten totdat de video uitkomt. September, here we come!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded