Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Keizer komt naar Antwerpen

Door Astrid op 17.08.2013

It’s all over the internet: niemand minder dan mister Karl Lagerfeld komt naar Antwerpen. Niet in person, maar eind oktober zal er een heuse Karl Lagerfeld concept store opengaan in de Schuttershofstraat in Antwerpen. You guys can start screaming now!

In de winkel zal je clothes, boeken, parfum, gadgets, accessoires, schoenen én handtassen kunnen kopen. Basically everything Karl Lagerfeld dus! Naast de exclusieve store zal de Karl Lagerfeld collectie ook in verschillende winkels in België te koop zijn. Eindelijk wat rust voor onze arme creditcard!

Voorlopig is het nog even wachten, maar ondertussen kunnen we ons even tegoed doen aan Coccodrillo womens boutique, Agent Provocateur, Essentiel & DVS in de Schuttershofstraat. For now… 

page loaded