Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jewellery & art by Karen Vanmol

Door Bieke op 16.08.2013

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen mag dit jaar kaarsjes uitblazen, want de prestigieuze academie viert zijn 350e verjaardag! That calls for a celebration, dachten ze in Antwerpen. Resultaat is de voorstelling Drie Koninklijke Meesters van de Antwerpse Academie, hét event dat je deze maand niet mag missen! 

Voor de 1ste maal slaan de Koninklijke Academie en een expogalerij de handen in elkaar en vieren ze feest! Uit deze cult party vloeide Drie Koninklijke Meesters van de Antwerpse Academie uit. Voor deze voorstelling werden na een strenge selectie 3 promising artists uitgekozen. Zij krijgen de kans om een maand lang hun creaties te tonen aan het publiek in WM Gallery in Antwerpen. De tentoonstelling loopt nog tot en met maandag 2 september 2013! Don't miss it!

1 Van de lucky winners en onze persoonlijke favoriet is de Belgische juwelenontwerpster Karen Vanmol. Dit aanstormend creatief geweld is nog maar net afgestudeerd en al klaar om de wereld te veroveren met haar experimentele en unieke juwelen. Haar inspiratie haalt ze uit architectuur en natuur, een erreug geslaagde combinatie lijkt ons! Broches, ringen, kettingen en armbanden springen in het oog dankzij de georafische vormen, pastelkleurtjes én fluokleurtjes. Good to know: alle juwelen worden met de hand gemaakt uit natuurlijke materialenWe like!

Het werk van Karen kan je ook bewonderen op haar site, maar wij verkiezen toch de live versie! De expo is doorlopend open van donderdag tot en met maandag van 11:00 tot 18:00 en zondag van 14:00 tot 18:00 in Wolstraat 45, Antwerpen. Hope to see you guys there!

Met medewerking van Liesbeth De Corte.

page loaded