Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

March23 for the shoe-aholics

Door Angelique op 15.08.2013

Elke shoe addict valt head over stilletos in love met de najaarscollectie van March23, dat is zeker. Het schoenenlabel brengt meer dan ooit een totaalbeeld. Naast de 'Feeling High, Feeling Low' sneaker introduceren ze de sneaker op plateauzolen.

We zien ook veel enkellaarsjes en stoere bikerboots met een interne wedge voor dat tikkeltje meer elegantie. Voor een ladies night out is er een uitgebreid aanbod aan stijlvolle pumps en sexy, hoge sandalen. Belmodo laat je alvast even meegenieten van enkele toppers voor komend winterseizoen.


'Vivienne' sneakers € 219,-


1. 'San Sebastian' boots € 219,-
2. 'Toledo' pumps € 235,-
3. 'Elche' sandalen € 269,-

Busy fashion bee Virginie Morobé lanceerde het booming brand pas vorig jaar. Momenteel zijn er al meer dan 100 verkooppunten in de Benelux en is er een kids en mannencollectie bijgekomen. And we can see why!

Schoenen van March23 worden gedragen door de onafhankelijke, klassevolle, maar hedendaagse vrouw. Een femme fatale, met fashion niet als haar attitude, maar haar manier van leven. Ze is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en gelooft in zichzelf. 


1. 'Valencia' boots met fringes € 269,-
2. 'Reus' boots met sleehak € 239,-
3. 'Pamploma' pumps € 199,-

Zoals elk seizoen is er ook deze keer veel aandacht besteed aan kleur- en materiaalkeuze. Naast een kwaliteitsvolle afwerking, kiest het merk ook voor speciale materialen. Deze winter zijn er veel patchwork- en laminadoinvloeden. Na enkele seizoenen full of colour, is het modebeeld nu eerder sober met veel zwart en taupetinten. Ideaal voor een basic shoe met een edge!

De lifestyle sneakers uit de wintercollectie voor mannen zijn geen typische, klassieke sportieve shoes maar schoenen die strak, eenvoudig, maar luxeus ogen. De man die zijn outfit compleet maakt met de sneakers, is geïnteresseerd in mode, maar wil zijn outfit niet laten overheersen door opvallende schoenen. 

Check de webshop en klik die killer heels meteen naar je toe!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded