Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Allereerste J.W. Anderson FW2013 campagne!

Door Tiany op 15.08.2013

Oh my god! J.W. Anderson pakt dit seizoen uit met zijn allereerste campagne ooit and we’re in love! De beelden zijn eenvoudig met een twist. De jonge ontwerper koos onmiddellijk ook voor nieuwe gezichten. Zowel voor Lucan Gillespie en Oliver O'Brien zijn het de eerste grote campagnes.

Jonathan William Anderson is een jonge Britse ontwerper die eerder al de Talent Award van de Britsh Fashion Awards won en de najaarscollectie voor Versus creëerde, de jongerenlijn van Versace. Jullie kennen hem misschien ook van zijn samenwerking met Topshop? Het jong talent staat gekend om de grenzen tussen mannen- en vrouwenmode op te zoeken.

Voor de eerste campagne koos hij fotograaf Jamie Hawkesworth, die graag de grens tussen mode- en documentairefotografie verkent. Het resultaat zijn verrassende beelden waar de modellen lijken op vreemde objecten die verrast worden door de fotograaf.

De hoge paardenstaart, de blush op de wangen, de futuristische schoenen,… J.W. Anderson scoort met deze eerste beelden. He nailed it!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded