Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sterling silver by COS

Door Tiany op 13.08.2013

Het is misschien nog vroeg, maar bij Belmodo denken we alvast aan de georganiseerde Christmas shopper! Een tante die houdt van minimalistische juwelen? Een zus die helemaal fan is van COS? Of gewoon een cadeautje voor jezelf onder de boom? Search no more! Deze winter kan je bij COS terecht voor het ideale kerstcadeau.

Speciaal voor 1 van de leukste periodes van het jaar lanceert COS een limited edition capsulecollectie die bestaat uit 5 classy stuks: een paar oorhangers, oorstekers, een ring, een halsketting en een armbandje. Allemaal in sterlingzilver en gebaseerd op een eerder ontwerp waarbij een gekleurde draad door een metalen buisje liep. Eenvoudig, strak en sierlijk tegelijk. Love it! 

The best news is: je houdt nog meer dan genoeg centen over om jezelf te bedelven onder de cadeautjes! Je hebt namelijk al een ring of oorbellen voor € 29,-! De collectie zal zowel online als in de COS-winkels verkrijgbaar zijn en dat vanaf oktober. Put it on your agenda, as in: pronto!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded