Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel and Harvey Nichols!

Door Koen op 13.08.2013

Essentiel is crossing water! Dat het Belgische merk het goed doet in het buitenland wisten we al langer. Nu zet het de volgende stap met een corner in multibrand store Harvey Nichols in Londen. Het label was al langer verkrijgbaar over het kanaal in verschillende boetieks, maar een corner in eigen beheer is een primeur voor Essentiel in de UK.

Het succes van Essentiel in de UK is geen verrassing. Britten en zeker Londenaars staan gekend om alle remmen los te gooien bij styling en verschillende stijlen te laten clashen. Dat is net waar Essentiel bekend voor staat en succesvol maakt.

Essentiel is ondertussen al in meer dan 500 boetieks wereldwijd verkrijgbaar en heeft al 27 eigen verkooppunten in België, Frankrijk en nu ook Verenigd Koninkrijk. Doing good!

Congrats to Esfan Eghtessadi and Inge Onsea from Essentiel! Good luck over the pond!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded