Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 x designer zomersandalen aan zachte prijsjes

Door Aline op 13.08.2013

We zitten over de helft van deze mooie zomer en de Net-à-Porter overschotjes zijn finally toegevoegd aan The Outnet. Ja, je leest het goed: de grootste fashion outlet ter wereld is wel degelijk van de virtuele soort. 

The Outnet is de perfecte go-to-place voor designer goodies aan zachte prijsjes. Omdat een vrouw nooit genoeg schoenen kan hebben, 3 fantastische deals op een rijtje.

Dat wordt weer om ter eerst klikken en in je shopping basket mikken!

Oscar De La Renta: -65%


Oscar, Oscar, Oscar... Deze plexi pink sandals stonden al een tijdje op mijn persoonlijke wishlist. Ik spotte ze voor het eerst bij The Man Repeller en kon er niet genoeg van krijgen. De see through beauties maken zelfs de saaiste outfit hip & trendy.

The Outnet doet maar liefst -65% korting op de originele kostprijs van € 630,- als dat geen meevaller is voor een dinsdagnamiddag? 

Oscar de la Renta te koop op The Outnet voor € 220,50.

Nicholas Kirkwood: -55%


1 van de shoe designers der shoe designers is zonder twijfel Nicholas Kirkwood.

Deze elegante sandaaltjes hebben dan ook niet echt veel extra uitleg nodig: patent burgundy leather, plexi kantje, slingback, ideale hakhoogte én een versieringetje bovenaan?

Perfection! Ze komen van € 744,15 en gaan nu met de post naar jou voor € 334,87!

Nicholas Kirkwood te koop op The Outnet voor € 334,87.

Stella McCartney: -50%


Stella McCartney kennen we ook wel beter als Miss Ecological. Ze maakt al haar kledij & accessoires met minimale schade voor het mileu.

Gevolg? Echt leder zal je bij haar niet tegenkomen, noch voor schoenen noch voor tassen. Toch zien deze nude kleurige flatjes er very adorable uit.

De cuties komen van € 553,27 en gaan nu over de virtuele toonbank voor de helft van de prijs. 

Stella McCartney te koop op The Outnet voor € 276,63.

page loaded