Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + the German kid loves Jagger!

Door Koen op 12.08.2013

Fashion is all about experimenting. Het Hasseltse label Titi + the German Kid heeft dit volledig verstaan en voor de nieuwe fall collection deinzen ze van niets terug. Als een ode aan de rock ’n roll muziek doopte het label deze herfstcollectie ‘Jagger was my first love’.

Muziek is altijd de grootste inspiratiebron bij het ontwerpen voor designer Kristien Follon. Mick Jagger, lead singer van de Rolling Stones ademt voor haar pure rock ’n roll uit, met zijn eigen excentrieke stijl en zijn air van ‘Je m’en fou’.

In deze collectie zien we de pure rock ’n roll terug in de gouden leggings, sweaters met muzieknoten en leggings met solsleutels. Bij de boys zien we volop fringes en coole crewneck sweaters. Deze collectie is duidelijk bedoeld voor diegenen die niet bang zijn op te vallen!

Titi + the German Kid is er bovendien opnieuw in geslaagd enkele it-pieces te ontwikkelen. De petten met opschrift ‘yeah’ zullen sowieso snel uitverkocht zijn, maar onze favoriet is de awesome sweater met opschrift ‘Titi Forever’. Na de populariteit deze zomer van het Filles a Papa ‘Tomboy’ shirt, kan dit wel eens de opvolger worden voor de winter!

Everybody shout: Titi forever!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded