Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Someone is on a job-hunt

Door Astrid op 12.08.2013

En met die someone bedoelen we mister John Galliano en met job-hunt bedoelen we een job bij het super fabulous modehuis Oscar de la Renta. Oh yeah, he’s back!

Na Galliano’s uitspatting op een Parijs’ terras in 2011 (Remember? If not, lees dan snel het Belmodo artikel Galliano is stout geweest, Dior zegt adieu…) zette Dior hem zonder boe of ba aan de deur. I know, I know, blame it on the alcohol, maar zulke stoute uitspraken kan niemand zomaar goedkeuren. Of toch?

Hoewel er helemaal nog niks op papier staat, lijken Oscar de la Renta en Galliano dus gesprekken te voeren over eventuele job opportunities. Meer zelfs, het zou gaan om een permanente positie. #gossipalert! Het is trouwens niet de 1ste keer dat de 2 designers samen zitten na Galliano’s escape. Eerder dit jaar liet de la Renta de ex-Dior ontwerper al enkele weken meedraaien in zijn atelier in New York.

Voorlopig blijft het wachten op officieel nieuws, maar toch lijkt het alsof John Galliano bezig is aan een comeback. Heel eerlijk, wij zijn stiekem wel een beetje benieuwd wat de man nog uit zijn mouw zal schudden op fashiongebied.

page loaded