Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hailey Clauson for Only!

Door Michael op 12.08.2013

De herfstcampagnes zijn volop aan het uitkomen en ook de nieuwe campagne van Only is bekend. Only koos voor het Amerikaanse model Hailey Clauson. Dit topmodel was eerder al het gezicht voor Dsquared2, Jill Stuart en Gucci.

Maar misschien kennen jullie haar eerder van de controverse die ze veroorzaakte toen ze op haar 15de shows liep voor DKNY, Diane von Fürstenberg en Oscar De La Renta, terwijl dit eigenlijk verboden is onder de 16 jaar.

Ondertussen is Hailey Clauson een waar topmodel. Met haar natuurlijke look past ze natuurlijk perfect bij een jong merk als Only. De campagne is eenvoudig. Hailey shows her best moves voor felgekleurde achtergronden.

Our favourite look is zonder twijfel deze look op de lichtblauwe achtergrond. De grof gebreide trui en de distressed jeans zijn de ideale look voor een mooie herfstdag. De trui staat dan ook op onze wishlist.

Naast een goed model, heeft Hailey Clauson ook een fantastische stijl. Als streetstyle lieveling sierde ze al verschillende keren tal van streetstyle blogs. Let’s get inspired!


All streetstyle images from Stockholmstreetstyle.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded