Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DIY met Veritas: de beanie!

Door Bieke op 12.08.2013

Op Veritas kunnen we altijd rekenen voor leuke DIY ideëen en voor deze herfst hebben ze opnieuw een knaller klaarstaan: de beanie. Deze losse muts werd op talloze celebrities gespot als Selena Gomez, Johnny Depp en Rihanna. Een leuk statement dat je bovendien ook lekker warm houdt tijdens de herfst.

Begint het al te kriebelen? Veritas biedt een ruime keuze aan modellen, maar heeft daarnaast ook alles in huis qua materiaal om zelf zo’n leuke muts te fabriceren. Er is keuze uit talloze kleuren wol. Bovendien zijn er ook genoeg spullen om je muts volledig te personaliseren zodat ze volledig past bij je eigen stijl.

Veritas maakt het je makkelijk en toont hoe je zelf een beanie kan breien. In de nieuwe DIY video’s wordt er gedemonstreerd hoe je dit moet aanpakken. Bovendien kan je hierin kiezen welk model jij verkiest: de Harry of de Jules.

Natuurlijk leer je op de DIY-pagina ook hoe je de andere modellen maakt. Aan de slag!

Als je klaar bent met je eigen mutsen voor de herfst, kan je bovendien ook een creatie maken voor iemand anders, want niets is leuker dan een zelfgemaakt cadeau. Succes guaranteed!

Check hieronder trouwens ook de behind the scenes video van de Veritas beanies shoot!

 

Voor meer info kan je steeds terecht op de website of Facebookpagina van Veritas!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded