Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ted Baker FW2013

Door Koen op 11.08.2013

I got this friend in London and his name is Ted! Ultravrouwelijk, elegant, chic en betaalbaar, dat is Ted Baker!

Deze herfst is het 1 en al ouderwetse glamour en nostalgie bij het Londense merk. De collectie is namelijk geïnspireerd op vintage schilderijen, oil paintings op je jurkje dus. De prints en kleuren zijn in het algemeen groter, feller, opvallender, meer! We like! 

Hang deze winter je Ted Baker-jas ook niet te snel weg in 1 of andere vestiaire, outerwear wordt namelijk een statement piece. Denk: oversized kragen, decoratieve knoppen en levendige kleurenterwijl de snit eenvoudig blijft. As it should be!

Ted Baker is natuurlijk vooral gekend omwille van zijn bloemenprints, maar deze winter gaat hij ook de psychedelische toer op dankzij moderne graphics en digitale prints. Voor wie het liever sober houdt, zijn er uiteraard ook lieflijke jurkjes mét kraagje in nude kleuren.

Ted Baker, dat betekent ook: accessoires! Onmiddellijk tot favoriet gebombardeed: een lederen draagtas met afneembare clutch om in stijl van day to night te gaan. Lekker functioneel! 

Samengevat: nieuwe prints, gedurfde stoffen, minimalistische silhouetten, neon accenten en zelfs clutches met ponyhair. As you wish! Zolang je dit najaar maar iets nieuws probeert, net als Ted Baker!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded