Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the 70’s met Pepe Jeans

Door Koen op 10.08.2013

1973… Een jaar waarin David Bowie, disco balls en de Glam Rock stijl hun hoogdagen beleefden. Het bekende jeansmerk Pepe Jeans werd in dat booming jaar geboren en nu vieren ze hun 40ste verjaardag in a very fun way. Pepe Jeans heeft namelijk een nieuw speeltje voor al de Facebook addicts

Pepe Jeans werd opgericht door 3 broers die een echt Brits denim-merk wilden neerzetten, dat internationaal succes zou hebben. Nog geen 10 jaar later, in 1980, werd het merk uitgeroepen tot meest succesvolle jeansmerk. Pepe Jeans stond toen al bekend om zijn buitengewone kwaliteit en pasvorm. Het label is vandaag verkrijgbaar in maar liefst 60 landen. 

Het merk maakt a little trip down memory lane met hun nieuwe Pepe Jeans Facebook App, die ervoor zorgt dat je profiel compleet gecustomized wordt à la 70's. Je kruipt samen met het denim brand mee in de teletijdsmachine en ziet je personal page veranderen naar wie je toen geweest zou zijn. 

Wie zouden je favoriete bands geweest zijn en naar welke cool gigs zou je gegaan zijn? Welke outfits zou je aan hebben gehad en door welke stijl zou je toen enchanted zijn ? De Pepe Jeans App shows it all, met een simpele klik.

Nice job, Pepe Jeans!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded