Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vogue Nederland: The September Issue!

Door Tiany op 09.08.2013

A new season means 1 thing… De September Issues komen er weer aan! Dit jaar koos Vogue Nederland een waar topmodel om de cover te sieren. Need another hint? Victoria's secretYup, you guessed it right, we hebben het hier over Doutzen Kroes.

Doutzen begon op haar 18e als model en liep al snel shows voor de grootste designers, als Versace, Yves Saint Laurent en Gucci. Ze was ook het gezicht voor Eternity, het parfum van Calvin Klein. Het 28-jarige model heeft ondertussen een ware topmodellenstatus bereikt en sleepte felbegeerde contracten binnen bij Victoria's Secret en L’Oréal.  Ze staat dan ook in de top 5 van best betaalde modellen wereldwijd.

Met haar Nederlandse roots was Doutzen het perfecte model om de cover van de Septemeber issue te sieren. Op een toplocatie in Mesopotamië werd de Nederlandse schone vastgelegd in all white outfits. Daarnaast ligt in deze editie de nadruk op powerprints en de efforless chic look.  

De nieuwe editie is beschikbaar vanaf dinsdag 13 augustus voor € 5,95. We’re looking forward to it. We want more!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded