Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x River Island: chapter 2

Door Angelique op 08.08.2013

Woohoo! Rihanna's 2de collectie voor kledingketen River Island ziet er alvast veelbelovend uit. Het label deelde een backstage movie op youtube en so far, so good, we like!

Terwijl de 1ste lijn vooral draaide om wat Rihanna in haar eigen kast miste, is de najaarscollectie gebaseerd op 1 bepaald concept waar Riri tot nu toe nog niets over wil zeggen. Het najaar brengt warmere kleren met zich mee en dat maakte het ontwerpen een stuk moeilijker voor haar. Doordat ze afkomstig is uit het always sunny Barbados is ze een true southern girl

And the mystery continues, want we weten ook nog niet of ze haar 2de lijn voor het merk zal showen tijdens de London Fashion Week die plaatsvindt in september. Maar we lichten alvast 1 tipje van de sluier op: er zullen guaranteed feestjurken met een goede snit en pasvorm te vinden zijn. De herfstcollectie zal vanaf midden september te scoren zijn in de River Island store op de Antwerpse Meir en in de online shop

In het filmpje zagen we alvast enkele varsity jackets en lots of army print. Dat belooft! See for yourself...

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded