Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Primark FW2013: De volledige collectie!

Door Michael op 08.08.2013

Het bezoek aan Dublin voor Primark was amazing! Primark heeft ons in de watten gelegd met een fantastische ontvangst en een fantastische collectie and it blew me away. Jullie kregen eerder al een preview te zien en zoals beloofd volgt nu een blik op de volledige collectie.

De thema’s die we in de preview aantroffen worden doorgetrokken doorheen de volledige collectie. Grunge, sporty en masculin worden echt de sleutelwoorden deze herfst! Bij de ladies zien we een collectie vol contrasten: enorm vrouwelijk versus zeer mannelijk of net een typische grunge look tegenover een luxueuze stijl.

We zijn enkele romantische silhouetten in zacht roze en grijs die een heel erg girly en romantisch gevoel oproepen. Maar toch sluipt er telkens een mannelijk accent in, zoals oversized broeken en jassen. Combineer dit met een high heel en je vrouwelijkheid is weer volledig terug!

Daarnaast zijn er echte grunge looks met veel zwart, geruite hemden en denim. Een kort jurkje wordt gecombineerd met netkousen en motorcycle boots. De accessoires bestaan uit veel statement pieces als ringen en kettingen. Combineer volop en wees niet bang om te overdrijven. Ze kunnen je helpen dat vrouwelijk kleedje stoerder te maken of die masculin look net eleganter te krijgen. Primark geeft ons de keuze onze stijl iedere dag te transformeren!


Bij de mannen treffen we vooral een mix tussen grunge en sporty aan. Een volledig sportieve look met een trainingsbroek, hoodie en sneakers past perfect op meer casual dagen. Anders worden sneakers gecombineerd met plaid shirts en bomber jackets. Beanies zijn een onontbeerlijk accessoire om je look die extra punch te geven.

Een heerlijke collectie met andere woorden. We are definitely falling in love with this fall collection! Maar laten we nog eerst even genieten van de zomer…

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded