Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgische band I will, I swear levert soundtrack voor Elie Saab

Door Michael op 08.08.2013

Fan, fan, fan zijn we van Elie Saab! En goed nieuws: zijn dromerige jurken hebben een muzikale vertaling gevonden. En dat in de Belgische band I will, I swear

Elie Saab staat internationaal gekend als de master in het creëren van uitzonderlijke jurken. Beauties Rihanna, Angelina Jolie, Beyoncé en Mila Kunis werden al in zijn creaties gespot, maar ook royalties zijn fan van Saab. Koningin Rania van Jordanië droeg eerder al een betoverende jurk van hem, net als prinses Madeleine van Zweden.

Een uitzonderlijk man dus, die nu voor de soundtrack van zijn najaarscollectie de gepaste muziek vond in ons Belgenland! Nope, het is geen schande als I will, I swear nog geen belletje doet rinkelen, maar na het bekijken van onderstaand filmpje word je, net als wij bij Belmodo, sowieso fan!

De mooie popsong 'Long Days' is de officiële soundtrack van de campagne voor de herfst -en wintercollectie van Saab, een goeie keuze als je 't ons vraagt! De fantastische stemmen van Jonathan Van Landeghem en Fien Deman en hun dromerige muziek passen perfect bij de elegante ontwerpen van Elie Saab. Go Belgium!

Watch and enjoy!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded