Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up @ Knokke: CdeC

Door Tiany op 07.08.2013

Pop-up stores schieten als paddestoelen uit de grond en zo zien we het graag! Wil je de mini-versies van jezelf graag eens in een outfit van Cordelia de Castellane stoppen, maar ligt Brussel niet op de weg? Then today is your lucky day!

Sinds half juli kan je namelijk tijdelijk terecht in de pop-up store van CdeC in KnokkeZonnen en tegelijk de kids een nieuwe outfit aanmeten? Het kan tot eind augustus in deze tijdelijke shop aan zee!

Voor wie het merk niet kent: CdeC is het label van de Franse Cordelia de Castellane dat sinds 2006 boho-chic kleding ontwerpt voor iedereen onder de 16! Simpele, maar goed afgewerkte kleding voor kids met stijl!

Klassiekers worden door CdeC heruitgevonden. Skinny jeans, schattige gilets en fleurige bloemenjurkjes, CdeC kleedt je mini-you voor elke gelegenheid! 

Antoine Bréartstraat 12
8300 Knokke

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded