Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Contest: Celebrating 35 years of Kirilove

Door Michael op 07.08.2013

Attention to all Kirilovers! Our very own Belmodo addict Tiany Kiriloff mag op dinsdag 13 augustus 2013 35 kaarsjes uitblazen. En omdat een verjaardag vieren altijd leuk is en Tiany gewoon Tiany is wil ze dat natuurlijk ook delen met 1 lucky Belmodo lover! Drumroll please... Je kan namelijk een persoonlijke Kirilove styling sessie én een shoppingvoucher ter waarde van € 350,- winnen bij Smets


Throwback Birthdaysssss! Tiany was als mini-me natuurlijk al een mini-fashionista.

We zien het al, je staat te popelen om de Brusselse fashion store leeg te shoppen onder Tiany's goedkeurend oog. Dus, wat moet je doen om die felbegeerde prijs te winnen? Heel simpel... Wat zou jij aan Tiany cadeau geven voor haar birthday bash? We're thinking een abonnementje voor crossfit of een personalised paddle om te gaan stand up paddlen. Of misschien a little something van Charlotte Olympia. Hou je't liever ludiek? Servetten met flamingoprint will do the trick. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin het meest fantastische fictief cadeau voor Tiany. Oh yeah!

Instagram je unieke birthday gift met hashtag #35yearsofkirilove naar @Belmodotiany cc @smets_store en wie weet sta je binnen 7 dagen te pronken in een Kirilove proof outfit!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded