Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brusselse Louise Leconte kleedt Lady Gaga

Door Michael op 07.08.2013

Belgium loves Lady Gaga en blijkbaar is die liefde wederzijds. Voor de 2de keer kiest de Amerikaanse popzangeres namelijk voor een ontwerp van Belgische makelij. Lucky bastard van dienst is de 26-jarige Louise Leconte, geboren in Parijs maar opgegroeid in Brussel. Hoera!


© Style.com

We schrokken bij Belmodo toch wel even toen we de foto van miss Gaga in haar lederen en organza jurk zagen verschijnen. En dan vooral omdat de ontwerpster van de jurk de pas afgestudeerde Belgische Louise Leconte bleek te zijn. Mother Monster verscheen in de Belgische creatie op het 20ste Annual Big Bang Benefit in The Hamptons. 

De pas aan La Cambre Mode(s) afgestudeerde ontwerpster reageerde nuchter, die bescheiden Belgen toch, maar uiteraard was zij over the moon met deze foto! 

"Het was heel simpel! Mijn persbureau werd gecontacteerd door het stylingteam van Lady Gaga met de vraag om enkele ontwerpen uit mijn eindejaarscollectie van La Cambre op te sturen. Ik vermoed dat ze mijn werk op het internet gespot hebben. Surrealistisch is het eerste woord dat mij te binnen schoot toen ik de foto zag, het is een ongelooflijk mooie erkenning en het biedt mij meteen de kans om mijn ontwerpen aan een heel groot publiek te laten zien." - aldus Louise Leconte. - 

Een Gaga'tje doen? Binnenkort kan je de Shield Collection van Louise Leconte met handtassen en kleine lederwaren kopen bij Hunting and Collecting in Brussel. Get it while it's hot!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded