Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Troubles in Caradise

Door Aline op 06.08.2013

Miss eyebrowlicious, Cara Delevingne, lijkt een prinsessenleven te leiden. Alles wat ze aanraakt verandert in goud, elk merk wil met haar werken, all the girls want to be her and all the boys want to be with her...

In the september issue van de Britse Vogue prijkt ze zelfs op de cover met hottie Pharrell Williams en oh neen wij zijn niet jaloers!


Foto van Vogue

Maar... troubles in Caradise, want la Delevingne werd in mei gespot voor haar deur toen ze een klein zakje met wit poeder op de grond liet vallen. To coke or not to coke? That's the question die highstreet gigant H&M zich ook stelde. 

H&M heeft een zero-tolerance drugs policy en alhoewel Cara onder contract stond bij het Zweedse merk, maakten ze nu bekend bij de Britse krant The Mirror dat toekomstige samenwerkingen niet meer doorgaan.

Ook Kate Moss verloor in 2005 haar contract bij H&M toen foto's van een snuivend model het web rondgingen...

Cara zelf zag in mei duidelijk de ernst van de situatie niet in terwijl ze breed grijnzend met signature beanie & sunnies naar het zakje greep en tot slot haar grote sportschoen er op liet neer ploffen...


Poor Cara, wij denken alvast niet dat ze er van wakker ligt...

page loaded