Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo & Club Monaco present: de VIP Shopping night!

Door Michael op 05.08.2013

Voila voilahere it is: het volledige filled-with-fashion verslag van de Belmodo & Club Monaco VIP Shopping night! En oh mywhat a night! Samen met Club Monaco nodigde Belmodo een heel aantal fashion lovers uit voor een excusieve avond in de mooie boetiek in Knokke. De lucky ladies onder ons konden de nieuwe herfstcollectie ontdekken, genieten van een korting van 20% and so much more!

Vrijdag 2 augustus 2013 was the big day. De cava vloeide rijkelijk en er was een overvloed aan heerlijke hapjes. Kortom, het was een avond boordevol gezelligheid! Uiteraard waren de urban casual kledingstukken van Club Monaco the talk of the town. De nieuwste must-have kledij voor je garderobe en tijdloze klassiekers, Club Monaco has it all! En dat allemaal aan een korting van 20%Score!

Maar er is meer: alle gasten konden deelnemen aan een style battle. Iedereen kon zichzelf stylen in een outfit van Club Monaco en zich laten shooten. Maar uiteindelijk kon slechts 1 iemand - the lucky bastard - met een voucher van € 500,- naar huis gaan! Het verbaasde ons dan ook niet dat het drummen was om een paskotje te bemachtigen. 

Op het einde van de avond werd de winnaar bekendgemaakt door Tiany en zo zat onze avond er al op. Proficiat Lisa Van Hoecke! Voor meer foto's van onze shopping night moet je zeker de facebookpagina van Club Monaco checken. 

Met een goodiebag in de hand en een shoppingbag in de andere, keerde niemand onverzadigd naar huis en werd het een night to remember!

page loaded