Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Salvatore Ferragamo FW2013

Door Koen op 04.08.2013

Van sommige campagnes gaat ons modehart instant sneller slaan. Kledingmerk Salvatore Ferragamo liet the hottest items uit zijn wintercollectie fotograferen door David Sims, gekend van zijn ultramoderne shoots voor o.a. Prada en Nike. 

De foto's zijn 1 voor 1 onmiskenbaar modern en lijken geometrisch tot in de kleinste details opgebouwd. Drop dead gorgeous modellen Daria Werbowy en Tyson Ballou belichamen absolute en timeless perfection op beelden die een momentopname lijken.

Sims gebruikte het natuurlijke licht om hun gezicht en gestalte te omringen en de campagne te verlevendigen. So this is where they hid the light...

Zijn manier van werken zorgt ervoor dat je een kalm en rustgevend gevoel krijgt van naar de serie te kijken, zonder dat het saai wordt. It's all about the little things, die een geraffineerde eenvoud en sensuele kalmte tonen.

Voor 1 keertje wilde ik dat het nu koud was buiten... 

 

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded