Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw: T-shirts van Duranti

Door Angelique op 04.08.2013

Sparkles and glitters… You either hate it or you love it. Voor wie het niet genoeg kan glinsteren en blinken, is er een nieuw T-shirt merk op de markt. Duranti creëert T-shirts met schattige prints, waar echte Swarovski kristallen worden aan toegevoegd. Het resultaat zijn schattige T-shirts voor alle leeftijden. Time to shine dear!

Het nieuwe Belgische label wordt verkocht in boetieks over het hele land en in hun online webshop. Bezoek ook zeker eens hun website als je inspiratie zoekt voor een outfit. In de sectie ‘How To Wear’ worden verschillende manieren getoond om je T-shirt op de perfecte manier te stylen. 

Neem dus gerust een kijkje op de website van Duranti voor het volledig assortiment blinky T-shirts!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded