Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Escuyer underwear in your mailbox

Door Michael op 04.08.2013

We weten allemaal dat de meeste mannen niet zo houden van shoppen. Er zijn al menig drama's ontstaan in een kledingwinkel à la 'Nog 10 minuutjes, schat!' of het cliché der clichés 'Is mijn gat niet te dik in deze rok?'. Een man is niet altijd helemaal weg van het shoppingritueel van vrouwen. Meestal shoppen the ladies dan ook wel eens een stuk voor de BF. Want mister right guy moet er natuurlijk ook piekfijn uitzien. En dat ook in ondergoed!

Goed nieuws, want basic kledij voor gents kan je nu ook gewoon met een simpele muisklik naar je thuis laten verzenden. Easy as hell!Escuyer is een brandnew ondergoedmerk dat ervan overtuigd is dat mannen liever iets anders doen met hun vrije tijd dan winkelen voor basics. Hun website biedt daarom ook enkele porties sport, cultuur en business aan. Het label ziet zichzelf als meer dan een kledingmerk, en eerder als een service waardoor je tijd bespaart. Wedden dat je je lover meteen kan overtuigen? En hij kan zelf kiezen. Makkelijk!


Het ondergoed dat het Brusselse merk verkoopt is van high quality, tijdloos en is made in Portugal. Sit back, relax en bestel online een paar sokken, boxers of T-shirts. Je kan zelfs een vaste tijdsduur kiezen, zodat je om de 3, 4 of 6 maanden nieuwe basics in je brievenbus ontvangt. What's not to like?

Naast de online shop kan je het easy underwear vinden bij Balthazar en Uniform in Brussel.

Neem alvast gerust een kijkje op de Escuyer website voor het volledige overzicht.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded