Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Louis Vuitton Neverfull by Chiara Ferragni

Door Aline op 03.08.2013

Here she's again: Italian beauty Chiara Ferragni. Je kent haar enerzijds van haar blog: The Blonde Salad, maar je kent haar ongetwijfeld ook van verschillende lookbooks, ads en zelfs van televisie (als je in la bella Italia woont tenminste). 

1 van haar laatste projecten was met luxury brand Louis Vuitton, een ode aan een tijdloos & klassiek model van het Franse merk: de Neverfull. In een reeks van 3 portretten in het Italiaanse mondaine kuststadje Forte Dei Marmi poseert la Ferragni met verschillende versies van de Neverfull.

Alle beelden zijn trouwens gemaakt door haar new BF & talented photographer, Andrew Arthur.

Never full of Vintage Style

In de 1ste shoot wordt de hoofdrol gespeeld door de Louis Vuitton Neverfull Damier Ebene, een echte classico met het herkenbare LV dambordmotief


De foto's zijn genomen in Hotel Augustus in Forte Dei Marmi, een historische locatie die in de jaren '50 en '60 the place to be was voor de beau monde van Italië. 

Never full of pop colours

De 2de shoot vond plaats op het strand van Forte Dei Marmi met de nieuwste telg uit de Neverfull familie, de Neverfull MM in epi leder. (we're already in love!)

De tas bestaat in 7 poppy colours en is geschikt voor quasi elke gelegenheid, Chiara trok met haar knalgele exemplaar naar Forte Dei Marmi beach turned candy storeNever full of Forte Dei Marmi 

De laatste shoot was ook op het strand, met de ondergaande zon en haar limited edition Neverfull die enkel in de LV shop in Forte Dei Marmi te koop is.

Ook in andere steden zijn er city Neverfulls, aangepast aan de locatie, bijvoorbeeld Knokke en die koop je dan uiteraard in de LV store in Knokke-Le-Zoute!


Alle foto's genomen door Andrew Arthur. Alle kledij & accessoires van Louis Vuitton

page loaded