Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MosquitNo more!

Door Koen op 03.08.2013

Summer, we love you maar je hebt ook je slechte kantjes. Je kent het wel, ’s nachts kan je niet slapen van de warmte en je hoort ergens een mug boven je hoofd cirkelen. De volgende ochtend sta je op met nieuwe armcandy, die helaas bestaat uit allemaal muggenbeten. Die on top of it nog eens verschrikkelijk jeuken ook.

Er was een tijd dat chemische, plakkerige middelen the only kind of protection waren tegen insecten. MosquitNo kwam twee jaar geleden al met fashionable producten om de muggen te verjagen, waaronder de polsbandjes en de gekleurde stickers. Nu brengen ze ook een poloshirt uit met een muggenwerend middel. Yay!

And it comes in very helpful. Vooral tijdens het sporten ben je very attractive voor bloeddorstige muggen vanwege de lichaamswarmte en het transpiratievocht. Kleding die werd gedrenkt in muggenwerend middel werd tot nu toe alleen nog maar gebruikt door het Amerikaanse leger. MosquitNo ontwierp de polo met een vergelijkbare technologie die draagbaar is voor iedereen.

Het poloshirt is niet alleen handig in de battle tegen muggenbeten, maar ook gewoon very stylish. Het lichtgewicht T-shirt heeft een comfortabel maar stijlvol model, een geborduurd logo en is in 12 verschillende fresh colours available. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen en kunnen 50 keer in de wasmachine zonder dat de polo zijn werking verliest. Tijdens het wassen wordt het muggenbestrijdingsmiddel namelijk opnieuw geactiveerd.

That’s not all. Aan de andere kant van de wereld sterft iedere 30 seconden een kind aan de gevolgen van een beet van de Malariamug. Mosquitno besliste daarom een deel van haar winst af te staan aan Unicef. Dus als je het poloshirt draagt, steun je een goed doel. We're in!

MosquitNo producten zijn online verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded