Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Levi’s women SS2013

Door Bieke op 02.08.2013

Als je op zoek bent naar een nieuwe jeans, wordt Levi's nog steeds het meest aangeraden. Maar het merk is veel meer dan jeans alleen! Deze zomer zet Levi's in op chino's, jurkjes en knitwear in een gevarieerd kleurenpaletMust. check. out.

Wat opvalt aan deze collectie is de speelse omgang met verschillende proporties. Zowel skinny als oversized silhouetten komen aan bod in de collectie, waar je naar hartelust mee kan mixen en matchen.

Ook kleur en patronen zitten uitgebreid in deze collectie verwerkt. Levi's wil met de vrouwelijke bloemenprints en sterke patronen aantonen dat een jurkje evengoed in je dagdagelijkse wardrobe past dan een jeans. Agreed! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded