Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filles à Papa: Yes Sir!

Door Tiany op 02.08.2013

Hoewel the girls van Filles a papa al a little preview gaven, zijn wij zo in love met de najaarscollectie dat ik ze graag uitgebreid aan je willen tonen. Het merk laat zich vooral inspireren door alles wat punk & rock’n roll ademt. Het is fashion met een rebels kantje, playful maar wel met een attitude. Net zoals we de Filles à Papa meisjes kennen.

De collectie van dit najaar is geinspireerd op militaire outfits, zoals die werden gedragen op boot camp of in jeugdgevangenissen. Ze gaven er hun eigen draai aan en kwamen met hun eigen fashionable army outfitHeyo Captain Jack!


De stukken zelf zijn stunning en zoals altijd met een hoge kwaliteit afgewerkt. De officer’s coat is licht oversized en is comfortabel om te dragen. De broeken zijn vooral sportief maar toch elegant gemaakt. Hun T-shirts zijn voorzien van grote, stoere slogans als ‘Yes sir’, ‘Courage’, ‘Who dares wins’,…

Het gebruikelijke spel met geografische vormen en volumes is er voor deze winter ook weer bij. Voor het eerst gebruiken ze ook knitwear, en maakten cropped tops ook in de winter hot. Als tegenstelling voor de dikke stoffen, hebben ze ook mooi delicate voile in hun collectie. Dat maakt de gehele look iets lichter en wearable.


Filles à Papa zou Filles à Papa niet zijn mochten ze ook deze keer weer geen simpele basic omtoveren tot iets dat bijna kunst kan genoemd worden. Hun witte T-shirt lijkt alsof het is besmeurd met bloed, en zoekt alweer de grenzen op. 

Camouflageprint kennen we al langer, maar het merk customizede het met gepixeleerde matte sequins, in vibrerend rode, zwarte, felwitte en kaki kleuren. Ook aan de hooligans werd gedacht. Ze inspireerden sjaals en football shirts op de bende herrieschoppers van het voetbalveld.

Mooie collectie dus, ideaal voor moderne heldinnen die elke dag bruisen van energie!

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar op de webshop. Get your stuff while it's hot!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded