Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We love Issa x Banana Republic

Door Catherine op 01.08.2013

Londens label Issa brengt een capsulecollectie uit voor winkelketen Banana Republic. Onder de noemer Issa X kan je binnenkort elegante designerjurkjes shoppen aan kleine prijsjes, waaronder -jawel- een heruitgave van Kate Middletons blauwe engagement dress.

Je weet wel, die jurk van Issa waarin ze samen met prins William hun verloving bekendmaakte. 

Alsof de Duchess of Cambridge erbij betrekken nog niet genoeg was, hebben de 2 merken ook een geweldige campagnevideo op het www losgelaten. In het filmpje zien we Australisch model Jessica Hart haar uiterste best doen om een lid van de royal guard te verleiden op de tonen van Miles Kane

It doesn't get any more English than this!

De jurken in de collectie zijn stuk voor stuk pareltjes in uitbundige kleuren & prints. In de woorden van Issa's voorzitster Camilla al-Fayed:

"You can wear looks from this collection everywhere, from a breakfast meeting to lunch & then out to dinner. These are clothes for women who work hard to play hard & they can take you anywhere, just by updating your accessories."

Work hard, play hard, dat is nu ook net ons motto. En vooral die 2de helft dan.

Issa X is vanaf donderdag 8 augustus online te koop via de website van Banana Republic. Je scoort al een jurkje vanaf £ 65,-, zo'n € 75,-.

page loaded