Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swishing in Gent

Door Koen op 01.08.2013

Oké, we bekennen. Our name is Belmodo and we are shopaholics. Als we na een wilde shoppingday thuiskomen met die schoenen, dat jurkje, het supercoole vestje van die van op tv, hebben we misschien wel wat overdreven, want we hadden eigenlijk al 8 LBD's. Gevolg: een uitpuilende kast en niets hebben om aan te doen.


© Confessions of a shopaholic

Maar dan kwam Swishing met een handige oplossing... We verkopen gewoon wat we niet (meer) nodig hebben en niet meer dragen. 


© Confessions of a shopaholic

Swishing en swappen is ontstaan in capital of fashion Londen, waar het ondertussen al superbekend is. Het is de ideale manier om van je miskopen af te raken en gratis en voor niets iets in de plaats te krijgen. Op een Swishing komen zoveel mogelijk vrouwen samen met een aantal stukken waar ze zelf geen plezier meer aan beleven, maar die ze willen doorgeven of verkopen in exchange voor nieuwe kledij. Je kan er terecht met zowat alles dat je dressing vult: accessoires, schoenen, kledij,... Behalve lingerie en juwelen, ofcourse. Je verkleint er niet alleen je ecologische voetafdruk mee, maar de niet verkochte kledij gaat ook nog eens naar een goed doel. Goed voor je karma én je kleerkast!


© Askannamoseley

Schrijf je gratis in op hun website en maak kans op een drankkaart van DOK. Als je op zaterdag 3 augustus 2013 of zaterdag 14 september 2013 wil verkopen, stuur je een mailtje naar [email protected] met daarin de datum, je volledige naam, GSM nummer en het aantal stuks. Per stuk vraagt Swishing € 2,- ongeacht het stuk verkocht is. Breng vervolgens de dag van de verkoop jouw stuks binnen tussen 10:00 en 12:00 op DOK en label je kledij met prijzen tussen € 5,- en € 50,-. Je winst en niet verkochte stuks kan je 's avonds tussen 17:00 en 18:00 terug afhalen. 

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded