Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Pastels

Door Michael op 01.08.2013

Licht en romantisch, fleurig en zoet, pasteltinten zijn gewoon hip. Deze zomer kies je best voor macaronkleuren als je on trend wil zijn. Designers als Christian Dior, Mulberry en Chanel zijn al gegrepen door de trend. Je kleerkast ligt er misschien al vol van, je hebt enkel pastels geshopt tijdens de solden of je bent gewoon weg van deze zeemzoete kleuren. Get some inspiration here over hoe je pastels verder draagt deze zomer!


V.l.n.r. Christian Dior, Mulberry & Chanel - Foto's © Vogue & Style.com

Pastel draag je zoals je zelf wil. Je kan gaan voor contrasten met neutrale, donkere kleuren of voor andere lichte pasteltinten. Hier kan je gewoon zelf bepalen wat kan en wat niet. Kies bv. voor een combinatie van tinten die bij elkaar aansluiten. Paars met roze, zalmroze met een zacht oranje... Op die manier zorg je ervoor dat je outfit een mooie samenhang krijgt.Foto's © Visualoptimism & Fashiongonerogie

Wil je nog meer voorbeelden zien, dan kan je deze street style foto's checken:


Foto's © Carolines Mode, Streetpeeper, Asos, Frances J. Davison & Koo.im

Wil je aan de slag gaan met pasteltinten en heb je enkele suggesties nodig, dan is Belmodo er voor jou!


V.l.n.r. Topshop, Forever21 & Zara


V.l.n.r. Mango, Forever21 & COS

Goed. Tijd om jouw leven te beteren en te gaan voor fleurige tinten, perfect voor de warme zomerdagen in augustus. Veel fashion fun gewenst!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded