Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shoppingtime: Clio Goldbrenner

Door Angelique op 01.08.2013

Ken je die happy rush na het kopen van een hidden treasure in een berg met koopjes? Zoja, dan hebben wij goed nieuws voor je! Handtassenmerk Clio Goldbrenner brengt fantastische tassen uit, die helaas voor België niet online te bestellen zijn. Maar nu maken ze een uitzondering en verkopen ze hun tassen wel op het wereldwijde web aan us Belgians, en dat speciaal voor de troonswisseling. King Filip/Philippe, we love you already!


1. Clio 14 Peach, € 495,-
2. Clio M04 Mouse, € 595,-
3. Clio M03 Champagne, € 295,-
4. Clio 02 Blue, € 395,-
5. Clio J00 Black, € 185,-

Check alvast onze personal favorites! By the way, de Belmodo redactie is niet de enige die instant verliefd werd op de prachtige handtassen. Ook in celebland worden ze wel gesmaakt, getuige some paparazzi foto's van o.a. Sharon Stone, Anna Girardot en frenchionista Ines de la Fressange

Clio Goldbrenner, wiens naam 'goudsmid' betekent, heeft al haar creaties een persoonlijke touch gegeven met een knipoog naar haar familienaam. Het handelsmerk van deze shiny bags is dan ook 'la cotte de maille', de mooie strip goud die je terugvindt op elke tas. 

Je kan nog tot dinsdag 13 augustus 2013 je lievelingstas bestellen op de e-shop en hier nog a little gift: de verzending is gratis. Kachiiing!

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded