Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalie Joos in de kast van Diane von Fürstenberg

Door Tiany op 01.08.2013

Styliste en blogster Natalie Joos is 1 lucky girl! Dat wisten we natuurlijk al lang, maar nu ze in de kast van mode-icoon Diane von Fürstenberg mocht grasduinen, zijn we zeker trots (en een tikkeltje jaloers) op onze Belgische in New York!

Von Fürstenberg, ook met Belgische roots, vertelt in de video over haar American dream come true dankzij haar beroemde wikkeljurk. Op de tonen van Jacques Brel zien we modellen Tali Lennox, Laura Love en Elizabeth Gilpin in het huis van de modeontwerpster in Connecticut. Verschillende ontwerpen van DvF passeren de revue in de video, terwijl het mode-icoon vertelt over haar eigen inspiratiebronnen en haar liefde voor kleur.

Het mag duidelijk zijn dat dit om een zeer exclusieve video gaat: niemand, zelfs niet kleindochter Talitha, mocht voordien in de archieven duiken van Diane Von Furstenberg. Job well done, Natalie!

Benieuwd? Bekijk hier het resultaat!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded