Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michelle Williams voor Louis Vuitton

Door Kim op 31.07.2013

De zomer mag dan nog volop aan de gang zijn, intussen regent het al nieuwe FW2013 campagnes. Luxemerk Louis Vuitton pakt uit met Michelle Williams, die met een warrig kort kopje de Vuitton-tassen showt in de laatste campagne. Williams doet dienst als het gezicht van 2 handtassen, de W (toepasselijk) en de Capucines.

Voor de campagne channelt ze haar innerlijke Marilyn Monroe, zo zegt Williams zelf:

Its like falling in love. I fall in love with characters. It's like falling in love in life. You can't help it, you can't control it, you don't listen to what other people say, you just follow your heart. Everything else becomes kind of irrelevant. I don't really try to mastermind it. I would hope to stay present and open to what is moving me in the moment and generally that tends to be what's challenging because if it's not challenging then why do it.Williams volgt hiermee sterren op als Angelina Jolie en Madonna, die eerder ook hun gezicht leenden aan Vuitton-campagnes. Voor Michelle is het de 1ste keer dat ze dienst doet als model voor een fashion brand. Geslaagd? We think so!

page loaded