Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grijp je sneakers op Fi:hP!

Door Koen op 31.07.2013

Binnenkort komt 1 van mijn favoriete festivals er weer aan: Feest in het Park! Het supergezellige festival rond de Donkvijver in Oudenaarde pakt dit jaar uit met een samenwerking met een ander succesvol Oudenaards product: sportmerk Patrick!

Patrick komt voor deze editie van Fi:hP met een limited edition festivalsneaker met een oplage van 800 paar. De sneaker is enkel op het festival verkrijgbaar en je kan hem letterlijk te pakken krijgen aan de promostand van het merk in ware lunaparkstijl!

"Altijd prijs" klopt in dit geval echt: kan je geen paar sneakers grijpen, dan krijg je een old school zweetbandje. Hopelijk te gebruiken op het festival!

Talentvolle dj's die klaar zijn om hun muziek op de buitenwereld los te laten: de stand van Patrick is the place to be! 12 dj's krijgen de kans om 3 uur lang hun muziek aan de Fi:hP-bezoekers te laten horen, van een debuut gesproken! Inschrijven doe je hier nog tot zaterdag 3 augustus 2013.

See you there!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded