Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WECANDANCE x Filles à Papa

Door Koen op 30.07.2013

Het is bijna zover! Hier bij Belmodo zijn we alvast aan het aftellen naar hét event van het jaar: WECANDANCE! We brachten jullie al uitgebreid op de hoogte over het festival in het artikel WECANDANCE (& WIN) en toen we het 1ste beeld zagen van de collab met Filles à Papa, werden we zowaar nóg enthousiaster. 

Het Belgische fashion label ontwierp voor WECANDANCE een limited edition capsulecollectie met een pet (€ 25,-), T-shirt (€ 35,-) en sweater (€ 60,-)De stuks zijn unisex en volledig festival proof, maar snel zijn is de boodschap, aangezien er van elk stuk maar 100 exemplaren verkocht worden!

Benieuwd? Hier kan je alvast het ontwerp bekijken van de sweater! 

We like! Wie niet naar het festival gaat (shame on you!) of wie zeker wil zijn van een exemplaar, moet op vrijdag 2 augustus zeker naar La Nuit du Zoute! Dan wordt de capsulecollectie tijdens een exclusieve release party in de fancy Kitsch Club voorgesteld én verkocht.

Vergeet ook niet dat je nog steeds kan deelnemen aan onze exclusieve regram wedstrijd om helemaal gratis en als VIP naar WECANDANCE te gaan, met logement inbegrepen en een shoppingpakket t.w.v. € 500,- waar ook een Filles à Papa-item bij zit!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded