Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pinko FW13-14: The podium concept

Door Angelique op 30.07.2013

Het Italiaanse merk Pinko is niet bang voor verandering. Zij willen af van de traditionele manier om hun nieuwe collectie voor te stellen en werken daarom vanaf dit najaar met het Podium concept. Met dit concept willen ze winkels de grote trends voorschotelen onder de vorm van enkele outfits, die de klant dan ook als geheel zal kunnen kopen. Inderdaad, we want it all!

We zien al een pak minder op tegen de herfst dankzij deze kleurrijke, steeds elegante collectie van Pinko! De Pinko vrouw houdt ervan stijlen te mixen en te veranderen van look naargelang het moment. Kleding is de perfecte uitdrukking van haar vrouwelijkheid. En die ultravrouwelijkheid vind je zeker bij Pinko deze winter! A-lijn rokjes en flatterende décolletés zullen de winter voor menig man een pak warmer doen aanvoelen! 

De collectie is onderverdeeld in enkele thema's: camouflage, fantasy skirt, check patterns, bloemen, mannelijk & vrouwelijk én natuurlijk het spel van zwart en wit. 

Om al deze looks een passend gezicht te geven, koos Pinko voor het Russische model Anna Selezneva. In elk silhouet zien we mooie Anna als een zelfverzekerde vrouw die ervan houdt een statement te maken en die gesteld is op haar vrijheid. Missie geslaagd!

Herfst 2013? We are so ready for ya! Maar eerst nog ff genieten van die hittegolven van deze zomer:-)

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded