Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lookbook loving: JayAhr Cruise ‘14

Door Aline op 30.07.2013

De aandachtige lezer kent JayAhr al vanop Belmodo, Miss T. combineerde er immers mee op los in het Luisa Via Roma Style Lab vorig jaar. Check het Belmodo artikel Firenze 4 Ever at Luisa Via Roma: look numero due.

JayAhr lijkt nu aan zijn echte doorbraak begonnen te zijn met de Cruise 2014 lookbook. I'm loving every single piece. JayAhr, eigenlijk Jonathan Riss, is a New Yorker turned Parisian die vlak na zijn studies de wereld rond reisde om overal ervaringen op te doen. Als avonturier in hart & ziel trok hij van Oekraïne naar Bombay tot Angola. 

In 2005 besloot hij zich te vestigen in Parijs met zijn eigen label JayAhr, wat het phonetisch schrift is voor de initalen van zijn naam.

Het duurde niet lang of tout-Paris vocht om zijn specialiteit: jurken. Vloeiend, luchtig, kleurrijk, kort of lang, sexy of sophisticated, maar zonder twijfel tijdloos.


De cruisecollectie 2014 caught my eye recently en ik was onmiddellijk verkocht.

Vrouwelijke, eenvoudige looks. Sexy, maar stijlvol. Niet té overdadig, maar met interessante details. Heel Frans, maar niet voor brave meisjes. De hele lookbook mag zo verhuizen naar mijn garderobe, 'cause I think I'm in love

Oh en bekijk die perfecte zwarte strappy sandals, een must-have in elke vrouwelijke shoe-closet!And ladies, het beste van het hele verhaal moet nog komen: luxe-boetiek bij uitstek Smets stockeert de volledige cruisecollectie 2014 van mister Riss, als dat geen goed nieuws is voor een dinsdagnamiddag?

page loaded