Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo goes Kigurumi!

Door Bieke op 30.07.2013


Belmodo loooooves Kigu!

Verkleedfeestjes... I love it! Zeker nu we met Belmodo een nieuwe rage uit Japan hebben ontdekt. Ki-watteuh? Kigurumi, de samentrekking van de Japanse woorden kiru (dragen) en nuigurumi (stuffed toy), ofwel onesies in de vorm van een pluchen beest. Habba habba!


Verdwaalde pinguïn op straat

Waarom een schijnbaar nonchalante - yeah right - festivaloutfit samenstellen wanneer je in verkleedkleding de wei op kan? Doe eens zot, go get a Kigu & impress your friendsA propos, ook in de wintermaanden kan je scoren met je kigu. Tijdens de après-ski to be exactly. Heel wat nastarende blikken, respect en fun fun fun verzekerd! Nog niet overtuigd? De pussies onder ons kunnen een onesie natuurlijk ook gewoon dragen als jammie.. smile 

Alert! Kigurumi themself is op zoek naar 3 bereidwillige studenten die Kigu-ambassadeur willen worden. Quoi? Als Kigu-ambassadeur moet je regelmatig foto's en filmpjes posten. 't Is eens iets anders. Interesse? Direct een mailtje sturen naar [email protected]


Kigurumi animal traffic in de Callensstraat

More good news! Thanks to Belmodo maak je ook kans op een zàààlig zachte onesie van Kigurumi. Check zeker de wedstrijd Win een Kigurumi onesie en neem eens een kijkje op de Facebookpagina van KigurumiGo get it tigerrrs! 

page loaded