Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wear it to the Minimum

Door Koen op 29.07.2013

Scandinavische merken kenmerken zich door hun kwalitatieve stoffen, sobere silhouetten en helaas ook door hun onvindbaarheid in de doorsnee winkelstraat. Gelukkig hebben we ondertussen Filippa K en Acne, maar nu is ook het Deense merk Minimum klaar om onze harten -en kleerkasten- te veroveren!

Je hoeft niet in Scandinavië geweest te zijn om te weten dat de inwoners daar overlopen van goeie smaak. Minimum heeft zich daarom geïnspireerd op de Deense streetstyle. Jaarlijks brengt het merk 8 collecties uit met zowel simpele toppers als skinny jeans en knitwear, als echte eyecatchers om binnen enkele maanden de koude mee te lijf te gaan.

Alle collecties worden gekenmerkt door het Scandinavisch oog voor detail, kwalitatieve materialen en democratische prijzen.

Mannen die Minimum shoppen zullen dit najaar in ieder geval opvallen. Colourblocking en all-over prints kleuren namelijk de mannencollectie, die ook een sterk uitgewerkte geklede lijn bevat.

Vrouwen bestrijden de koude in etnische prints en veel knitwear uiteraard. Maar ook vrouwen die er graag wat stoerder bijlopen zullen bij Minimum hun gading vinden. Studs, lederen perfecto's en printed jeans? Je vindt het vanaf nu allemaal bij Brooklyn in Brugge, Movies in Gent en Your in Antwerpen. Ik vertrek alvast!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded