Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minnie Mouse: stijlicoon & covergirl

Door Michael op 29.07.2013

Minnie Mouse, het schattige vriendinnetje van Mickey is zoveel meer dan een muis. Ze heeft nu zelfs haar eerste cover shoot te pakken! Jealous much?

Minnie is zonder twijfel een van Disney's meest geliefde sterren. Haar iconische stijl en culturele invloed heeft ervoor gezorgd dat Katie Grand van LOVE, Minnie vroeg om de cover te sieren voor de 5de verjaardag van het magazine. Minnie is samen met collega top models  Edie Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Cara Delevingne, Georgia May Jagger en Chiharu Okungi te zien op de 5 verschillende covers die voor de verjaardagseditie worden uitgebracht.

De 5 andere modellen worden voor de gelegenheid ook voorzien van Minnie-oortjes ontworpen door de toonaangevende modehuizen Gucci, Marc by Marc Jacobs, Loewe, Miu Miu en Jake en Dinos Chapman voor Louis Vuitton.

Dat Minnie een echt stijlicoon is, was al langer duidelijk. Vorig jaar al werd het stijlgevoel van de kleine muis in de kijker gezet door haar eigen Minnie Mouse Must Haves, een collectie ontworpen door een groep internationale ontwerpers geïnspireerd op de schattige fashionista. De collectie werd zelfs geshowed tijdens London Fashion Week! Geen groentje in modeland dus, die Minnie!

Twice as Nice sprong mee op de Disneytrein door eerder dit jaar een collectie te lanceren gebaseerd op de hoofdjes van Minnie en haar vriendje Mickey! Welke andere fashionista kan dat zeggen? Go Minnie!

De verjaardagseditie van LOVE Magazine, 'The Sweetie Issue' is vanaf vandaag verkrijgbaar. Eentje om om gewoon weg in huis te halen.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded