Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrating summer with Primark!

Door Michael op 28.07.2013

Primark is een very loved label bij twenty something women. Hun winkels liggen vol met de laatste hot items én hun collecties zijn altijd very nice voor je portemonnee. Voor deze zomer komt het merk met twee superleuke trends, Chica Latina en Freestyle. No summertime sadness anymore!

Move over, minimalism. Chica Latina is booming van de tropische kleuren, tribale prints en Latinostijl. De kleren uit deze collectie worden gekenmerkt door een getailleerde pasvorm en sexy colours. Er is veel oog voor detail, zoals bijvoorbeeld edelstenen langs de halslijn, dansende pluimpjes aan de kimonotops en een subtiele zijsplit that shows some leg. Primark is ook summer favourite crop tops en bustiers in combinatie met matching shorts met hoge taille in exotische bloemen- of palmboomprints niet vergeten. 

Freestyle flirt met streetstyle, een match made in heaven als je 't ons vraagt. Het is een mix van sportieve looks en 90's snits en kleuren. Gouden sierspijkers add that little extra aan varsity T-shirts en sportieve topjes. Salopetten met verfspatten vervangen de playsuit, want die is so 2000 'nd late. Ze herintroduceren jeans tot kleurrijke hotpants, bedrukte bustiers en rugzakken. Een dip dye jurk is de perfecte outfit om van het strand naar de club te gaan. On the beach draag je een te groot baseballshirt voor a touch of cool in deze hot summer.

Take off your shirt and show'em what you got, want de badmode is even mooi als de rest van de collectie. Haltertopjes, bathing suits, tankini's en stringbikini's krijgen neonranden, schattige ruches en levendige dierenprints. De eyecatchers zijn de shorts suits en de drukke flowerprint. Pompons en kanten details op cover-ups en shorts geven de strandmode een luxueuze toets. Speelse tie-dyevestjes en felle kaftandresses breiden het kleurenpalet nog verder uit. Met deze collectie kan je dus niets anders dan flaneren met een big smile!

Outfits zijn nooit af zonder een mooi accessoire, en dat weet Primark maar al te goed. Met dromenvangerjuwelen en overvloedige sportieve versieringen blijven de accessoires trouw aan de trends. Zet een zonnebril met bloemenmontuur op je neus voor dat ene festival en neem de uitgesneden gouden armbanden en neonkleurige halskettingen mee in je koffer naar dat caraïbisch tripje. Schuif de zomersandalen met sierspijkers, gespen en statement-versieringen aan je voeten voor een long romantic walk on the beach

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded