Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beth Ditto trouwt in Jean Paul Gaultier

Door Astrid op 27.07.2013

Dat Beth Ditto – zangeres van Gossip & fashionista extraordinaire – getrouwd is met haar long time lady Kristen Ogata was al eventjes bekend. Dat ze dat waarschijnlijk gedaan had in een creatie van Jean Paul Gaultier ook. Op de foto van de jurk moesten we eventjes wachten… tot nu!

Deze wedding look hadden we echt niet verwacht van miss Ditto! Geen craziness voor de once-in-a-lifetime gelegenheid, maar een mooi, lief, klassiek bruidje: lots of tule, een strapless jurk die spierwit kleurt en we spotten zelfs een sluier. Oké, she’s not wearing any shoes en de jurk is kort, maar dit hadden we nooit kunnen voorspellen. A job very well done JPG!

Over haar vriendin wife haar outfit hebben we jammer genoeg geen info, behalve dat ze er über cute uitziet in haar wit pak met shorty shorts en basket sloefkes!

Wij wensen the newly weds alvast een dikke proficiat en a life full of fabulous fashion!

Foto’s via de Gossip Facebookpagina.

page loaded