Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Men’s wear: Antwrp FW2013

Door Koen op 25.07.2013

Good news for the gents! Het mannenlabel van 't stad, ANTWRP, heeft zijn najaarscollectie voorgesteld. De lijn bestaat uit 6 capsulecollecties met eigen grafische thema's die toch 1 geheel vormen. De focus ligt op truien en cardigans in breiwerk. De eyecatchers zijn de very special sjaals.

1 van de collecties is Antwrp Instant en staat voor de comeback van de polaroid camera. Fotoprints van retro camera's, targets om scherp te stellen en polaroid foto's maken dit thema een déjà vu voor de 'Polaroid Generation'. Hoofdkleuren van de lijn zijn donker oranje, donkerrood en navy blue. Volumineuze truien met wafelmotief en sweaters met een sjaalkraag geven een retro touch. 1, 2, 3, smile!

Voor de music lovers is er de 'Neon Nights' lijn. Het thema draait rond party music en hot DJ's. Het logo van de collectie is een hoofdtelefoon en andere prints zijn geïnspireerd op platenhoezen. Alle stukken hebben prachtige winterkleuren als mastiekgrijs, donkeroranje en bruin. De gebreide truien zijn het middelpunt van de lijn en werden uitgevoerd in donkere of chiné variaties. 

'Motor City' is een lijn voor de boys who live the fast life. Met een million dollar Porscheprint of een nostalgische Volvo Amazone op je T-shirt steel je zo de show. Streelzachte materialen vormen de troef van deze collectie. Er zijn ook sweaters met teddy voering en zachte flockprints, in flashy rood, carbon en chiné grijs. Leuk is de sjaal die gevormd wordt door 2 mouwen en die als een trui om de hals gedragen wordt. So 80's!

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded