Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

‘Il Profumo’, het parfum van Verso

Door Tiany op 25.07.2013

De multimerken store Verso is al sinds 1992 de best friend van al de shopaholics van Antwerpen en ver daarbuiten. De boetiek is gekend om zijn prachtige selectie aan internationale designers en bevindt zich in een luxury 16th century building in de Lange Gasthuisstraat. Het enige wat nog ontbrak in het picture perfect van de fashion store is een eigen parfum. No more, want niemand minder dan Belgisch model Cesar Casier is het gezicht van hun allereerste parfum 'Il Profumo'.

Het nam maar liefst 2 jaar in beslag om de perfecte geur te creeëren. Het was dan ook een complex proces om een bestaand beeld en gevoel te vertalen naar de unieke, exclusieve parfum. Om dit heerlijk modesnufje te maken, werd er samengewerkt met famous parfumeur Emmanuel Philip.

De outcome is dan ook great. It smells definitely like Verso en laat een overweldigende indruk na. Het is een fantastische mix van een exotisch aroma, die een sterke houterige toets heeft. De geur kan dus ook gebruikt worden als home scent. De topnoten zijn Elemi en kruiden, de hartnoten bestaan uit o.a. incense en jasmijn en de basisnoten uit patchouli en amber. 

'Il Profumo' is enkel verkrijgbaar bij Verso zelf. Het parfum gaat voor € 95,- over de toonbank.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded