Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Esprit FW2013: Travel with Astrid Muñoz

Door Michael op 25.07.2013

Dit voorjaar vroeg modeketen Esprit de modellen Dree Hemingway en Liu Wen mee op reis, nu reizen ze verder met fotografe en voormalig model Astrid Muñoz voor de herfst-/wintercollectie. 

Deze keer wil Esprit ons laten ontsnappen naar het dromenrijk: plaatsen waar kalmte en harmonie heersen, prachtige natuur en absolute sereniteit.

Waarom Esprit voor Muñoz koos? Het voormalig model uit Puerto Rico verkiest nu de ruige schoonheid van haar ranch in Patagonië boven lopen op de catwalk voor de grootste modehuizen van Europa. Haar jarenlange ervaring voor de lens combineert ze vandaag met haar vakmanschap als fotograaf. Voor Esprit is zij is de verpersoonlijking van de veelzijdig getalenteerde Esprit-vrouw, vol zelfvertrouwen, passie en elegantie.

Op haar website lanceerde Esprit eerder al het Esprit Digital Traveler Diary, een online reisdagboek waar je naast reistips uiteraard ook modeadvies vindt om in stijl te reizen.

De herfst-/wintercollectie van 2013 bevat alle heruitgevonden klassiekers die een moderne vrouw met wanderlust nodig heeft. De avonturiersters onder ons kiezen voor vrouwelijke, praktische kledingstukken: lederen bomberjacks, stevige laarzen en comfortabele broeken met taillekoord.

De nomadenstijl krijgt wel een urban touch met elegante klassiekers als wollen jassen en tweed shortjes, my favourites!

Of je dus deze winter de bossen intrekt of toch liever binnen voor de open haard wil luieren, bij Esprit vind je sowieso een fashionable outfit om de koudste dagen van het jaar te overleven.

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded